fbpx

BRUNSSI

SIELUKASTA TUNNELMAA BODOMJÄRVEN RANNALLA!

BRUNSSI – ESPOO

Brunssi Espoo. Tervetuloa Bodomin Kartanoon nauttimaan elämyksellisestä brunssista Bodomjärven rannalla, henkeä salpaavassa maisemassa. Brunssi katetaan viikonloppuisin kartanon vanhan tuvan buffetpöytään klo 11-15, kattaukset klo 11.00-13.00 ja 13.15-15.15. Tule nauttimaan sielukkaasta tunnelmasta sekä ihanista brunssin antimista lasillisen kuohuvan kera, upeassa historiallisessa Kartanossa. Tule ja koe herkullinen brunssimme!

1.5. alkaen brunssin toinen kattaus klo 13.30-15.30.

 

KARTANON RANSKALAINEN BRUNSSI 6.4.-7.4.2024

Alkuun

Vihersalaattia, paahdettua cashewpähkinää ja dijonvinaigrettea (V, G)
Nizzansalaattia kartanon tapaan (L, G)
Kotimaista naudan rosepaistia ja tryffelimarinoitua selleriä (M, G)
Kasvisruokailijoille keittiöstä: Pikkelöityjä kasviksia ja tryffelimarinoitua selleriä (V, G)
Salaattia yrteissä paahdetusta maa-artisokasta ja etanoista (L,G)
Ranskalaista sipulikeittoa (L,G) ja krutonkeja (L)
Kinkku Quiche kartanon tapaan (L,G)
Kasvisruokailijoille keittiöstä: Kasvis quiche broccolista ja pinaatista (L, G)
Siiderissä marinoituja päärynöitä, vuohenjuustoa ja rucolaa (VL, G)
Croissantit, pain au chocolat ja kartanon marmeladilajitelma (VL)
Maalaispatonkia, levain-leipää ja voita (L, saatavilla G)

Pääruokana

Kukkoa viinissä kotimaisesta kanasta, herkkusienistä ja hillosipuleista (L, G)
Timjamipaahdetut perunat (V, G)
Uunissa paahdettu ratatouille ja tuoretta basilikaa (V, G)

Kasvisruokailijoille keittiöstä:
Uunissa paahdettua ratatouillea, brie-juustoa ja tuoretta basilikaa (VL, G, saatavilla vegaanisena)

Jälkiruoka

Creme brulee (L, G)
Tuulihattuja vaniljatäytteellä ja kartanon suolakinuskia (L, G)
Moussea suklaasta ja koristeena sokeroitua appelsiininkuorta (L, G)
Tuoreita hedelmiä (V, G)
Omena- ja appelsiinituoremehua
Makuvesiä
Kahvia, teetä

44€/hlö
49€/ lasillisella kuohuvaa
Lapsukaiset 2€/ ikävuosi 12 vuoteen saakka.

Naudanlihan alkuperämaa: Suomi
Porsaanlihan alkuperämaa: Suomi
Kanan alkuperämaa: Suomi

VARAA PÖYTÄ!
Pidätämme oikeuden menumuutoksiin.

KARTANON RANSKALAINEN BRUNSSI 13.4.-14.4.2024

Alkuun

Vihersalaattia, paahdettua cashewpähkinää ja dijonvinaigrettea (V, G)
Nizzansalaattia kartanon tapaan (L, G)
Kotimaista naudan rosepaistia ja tryffelimarinoitua selleriä (M, G)
Kasvisruokailijoille keittiöstä: Pikkelöityjä kasviksia ja tryffelimarinoitua selleriä (V, G)
Salaattia yrteissä paahdetusta maa-artisokasta ja etanoista (L,G)
Ranskalaista sipulikeittoa (L,G) ja krutonkeja (L)
Kinkku Quiche kartanon tapaan (L,G)
Kasvisruokailijoille keittiöstä: Kasvis quiche broccolista ja pinaatista (L, G)
Siiderissä marinoituja päärynöitä, vuohenjuustoa ja rucolaa (VL, G)
Croissantit, pain au chocolat ja kartanon marmeladilajitelma (VL)
Maalaispatonkia, levain-leipää ja voita (L, saatavilla G)

Pääruokana

Kukkoa viinissä kotimaisesta kanasta, herkkusienistä ja hillosipuleista (L, G)
Timjamipaahdetut perunat (V, G)
Uunissa paahdettu ratatouille ja tuoretta basilikaa (V, G)

Kasvisruokailijoille keittiöstä:
Uunissa paahdettua ratatouillea, brie-juustoa ja tuoretta basilikaa (VL, G, saatavilla vegaanisena)

Jälkiruoka

Creme brulee (L, G)
Tuulihattuja vaniljatäytteellä ja kartanon suolakinuskia (L, G)
Moussea suklaasta ja koristeena sokeroitua appelsiininkuorta (L, G)
Tuoreita hedelmiä (V, G)
Omena- ja appelsiinituoremehua
Makuvesiä
Kahvia, teetä

44€/hlö
49€/ lasillisella kuohuvaa
Lapsukaiset 2€/ ikävuosi 12 vuoteen saakka.

Naudanlihan alkuperämaa: Suomi
Porsaanlihan alkuperämaa: Suomi
Kanan alkuperämaa: Suomi

VARAA PÖYTÄ!
Pidätämme oikeuden menumuutoksiin.

KARTANON RANSKALAINEN BRUNSSI 20.4.-21.4.2024

Alkuun

Vihersalaattia, paahdettua cashewpähkinää ja dijonvinaigrettea (V, G)
Nizzansalaattia kartanon tapaan (L, G)
Kotimaista naudan rosepaistia ja tryffelimarinoitua selleriä (M, G)
Kasvisruokailijoille keittiöstä: Pikkelöityjä kasviksia ja tryffelimarinoitua selleriä (V, G)
Salaattia yrteissä paahdetusta maa-artisokasta ja etanoista (L,G)
Ranskalaista sipulikeittoa (L,G) ja krutonkeja (L)
Kinkku Quiche kartanon tapaan (L,G)
Kasvisruokailijoille keittiöstä: Kasvis quiche broccolista ja pinaatista (L, G)
Siiderissä marinoituja päärynöitä, vuohenjuustoa ja rucolaa (VL, G)
Croissantit, pain au chocolat ja kartanon marmeladilajitelma (VL)
Maalaispatonkia, levain-leipää ja voita (L, saatavilla G)

Pääruokana

Kukkoa viinissä kotimaisesta kanasta, herkkusienistä ja hillosipuleista (L, G)
Timjamipaahdetut perunat (V, G)
Uunissa paahdettu ratatouille ja tuoretta basilikaa (V, G)

Kasvisruokailijoille keittiöstä:
Uunissa paahdettua ratatouillea, brie-juustoa ja tuoretta basilikaa (VL, G, saatavilla vegaanisena)

Jälkiruoka

Creme brulee (L, G)
Tuulihattuja vaniljatäytteellä ja kartanon suolakinuskia (L, G)
Moussea suklaasta ja koristeena sokeroitua appelsiininkuorta (L, G)
Tuoreita hedelmiä (V, G)
Omena- ja appelsiinituoremehua
Makuvesiä
Kahvia, teetä

44€/hlö
49€/ lasillisella kuohuvaa
Lapsukaiset 2€/ ikävuosi 12 vuoteen saakka.

Naudanlihan alkuperämaa: Suomi
Porsaanlihan alkuperämaa: Suomi
Kanan alkuperämaa: Suomi

VARAA PÖYTÄ!
Pidätämme oikeuden menumuutoksiin.

KARTANON RANSKALAINEN BRUNSSI SU 28.4.2024

Alkuun

Vihersalaattia, paahdettua cashewpähkinää ja dijonvinaigrettea (V, G)
Nizzansalaattia kartanon tapaan (L, G)
Kotimaista naudan rosepaistia ja tryffelimarinoitua selleriä (M, G)
Kasvisruokailijoille keittiöstä: Pikkelöityjä kasviksia ja tryffelimarinoitua selleriä (V, G)
Salaattia yrteissä paahdetusta maa-artisokasta ja etanoista (L,G)
Ranskalaista sipulikeittoa (L,G) ja krutonkeja (L)
Kinkku Quiche kartanon tapaan (L,G)
Kasvisruokailijoille keittiöstä: Kasvis quiche broccolista ja pinaatista (L, G)
Siiderissä marinoituja päärynöitä, vuohenjuustoa ja rucolaa (VL, G)
Croissantit, pain au chocolat ja kartanon marmeladilajitelma (VL)
Maalaispatonkia, levain-leipää ja voita (L, saatavilla G)

Pääruokana

Kukkoa viinissä kotimaisesta kanasta, herkkusienistä ja hillosipuleista (L, G)
Timjamipaahdetut perunat (V, G)
Uunissa paahdettu ratatouille ja tuoretta basilikaa (V, G)

Kasvisruokailijoille keittiöstä:
Uunissa paahdettua ratatouillea, brie-juustoa ja tuoretta basilikaa (VL, G, saatavilla vegaanisena)

Jälkiruoka

Creme brulee (L, G)
Tuulihattuja vaniljatäytteellä ja kartanon suolakinuskia (L, G)
Moussea suklaasta ja koristeena sokeroitua appelsiininkuorta (L, G)
Tuoreita hedelmiä (V, G)
Omena- ja appelsiinituoremehua
Makuvesiä
Kahvia, teetä

44€/hlö
49€/ lasillisella kuohuvaa
Lapsukaiset 2€/ ikävuosi 12 vuoteen saakka.

Naudanlihan alkuperämaa: Suomi
Porsaanlihan alkuperämaa: Suomi
Kanan alkuperämaa: Suomi

VARAA PÖYTÄ!
Pidätämme oikeuden menumuutoksiin.

KARTANON KEVÄT BRUNSSI 4-5.5.2024

Alkuun

Vihersalaattia, leipäjuustoa, retiisiä ja raparperivinaigrettea (L, G)
Keväistä salaattia varhaiskaalista ja nokkosesta (V, G)
Maalaissalaattia savustetusta selleristä, palsternakasta ja raitajuuresta sekä kapriskreemiä (L, G)
Katkarapu-kananmuna skågen talon tapaan (L, G)
Kasvisvaihtoehto keittiöstä: Savutofuskagen ja etikkakurkkuja (V, G)
Uunimunakasta paahdetulla parsalla ja pinaatilla (L, G)
Naudan paahtopaistia ja grillattua broccoliiniä (L,G)
Kasvisvaihtoehto keittiöstä: Marinoitua munakoisoa ja paahdettua pinjansiementä (V, G)
Kartanon lämminsavulohipiirakka (L,G)
Riisipiirakoita ja munavoita (L)
Talon juurileipää, maalaisleipää ja voita (L, saatavilla G)

Pääruokana

Kartanon kirsikkaisella kastikkeella glaseerattua porsaankylkeä (M, G)
Sitrusbalsamico maustettuja grillikasviksia ja paahdettua varhaisperunaa (L, G)

Kasvissyöjille lautasannoksena keittiöstä:
Yrttiglaseerattua grillattua kesäkurpitsaa, halloumijuustoa ja pestoa (L, G, saatavilla V)

Jälkiruoka

Ahvenanmaan pannukakkua, vaniljakermaa ja raparperihilloa (L)
Suklaakakkua ja kardemummalla maustettua tuorejuustoa (L, saatavilla G)
Hedelmävati (V, G)
Tuoremehua
Makuvesiä
Kahvia, teetä

39€/hlö
44€/ lasillisella kuohuvaa
Lapsukaiset 1€/ ikävuosi 12 vuoteen saakka.

Naudanlihan alkuperämaa: Suomi
Porsaanlihan alkuperämaa: Suomi
Kanan alkuperämaa: Suomi

VARAA PÖYTÄ!
Pidätämme oikeuden menumuutoksiin.

KARTANON KEVÄT BRUNSSI 18-19.5.2024

Alkuun

Vihersalaattia, leipäjuustoa, retiisiä ja raparperivinaigrettea (L, G)
Keväistä salaattia varhaiskaalista ja nokkosesta (V, G)
Maalaissalaattia savustetusta selleristä, palsternakasta ja raitajuuresta sekä kapriskreemiä (L, G)
Katkarapu-kananmuna skågen talon tapaan (L, G)
Kasvisvaihtoehto keittiöstä: Savutofuskagen ja etikkakurkkuja (V, G)
Uunimunakasta paahdetulla parsalla ja pinaatilla (L, G)
Naudan paahtopaistia ja grillattua broccoliiniä (L,G)
Kasvisvaihtoehto keittiöstä: Marinoitua munakoisoa ja paahdettua pinjansiementä (V, G)
Kartanon lämminsavulohipiirakka (L,G)
Riisipiirakoita ja munavoita (L)
Talon juurileipää, maalaisleipää ja voita (L, saatavilla G)

Pääruokana

Kartanon kirsikkaisella kastikkeella glaseerattua porsaankylkeä (M, G)
Sitrusbalsamico maustettuja grillikasviksia ja paahdettua varhaisperunaa (L, G)

Kasvissyöjille lautasannoksena keittiöstä:
Yrttiglaseerattua grillattua kesäkurpitsaa, halloumijuustoa ja pestoa (L, G, saatavilla V)

Jälkiruoka

Ahvenanmaan pannukakkua, vaniljakermaa ja raparperihilloa (L)
Suklaakakkua ja kardemummalla maustettua tuorejuustoa (L, saatavilla G)
Hedelmävati (V, G)
Tuoremehua
Makuvesiä
Kahvia, teetä

39€/hlö
44€/ lasillisella kuohuvaa
Lapsukaiset 1€/ ikävuosi 12 vuoteen saakka.

Naudanlihan alkuperämaa: Suomi
Porsaanlihan alkuperämaa: Suomi
Kanan alkuperämaa: Suomi

VARAA PÖYTÄ!
Pidätämme oikeuden menumuutoksiin.

 Tutustu myös meidän lounaaseen!

Pidätämme oikeuden menumuutoksiin. Käyttämämme liha on aina suomalaista, jollei toisin mainita.

Kokonaan peruuttamatta jätetyistä brunssivarauksista (no-show) veloitamme 25€ / hlö peruutuskuluna.